Általános Tájékoztató

(Érvényes: 2020. szeptember 1-től, 2021. május 31-ig)

TANFOLYAM:

Az úszásoktatásunkon 3,5 éves kortól – 14 éves korig vehetnek részt a gyermekek. A részvétel kritériumai, hogy a gyermek szobatiszta és minimum 103 – 105 cm magas legyen (a tanmedence 90 cm mély, így ez a magasság szükséges ahhoz, hogy az órán biztonságosan részt tudjon venni). Az úszóiskola, az oktatási idő alatt, az órán résztvevő gyermekekért balesetvédelmi felelősséget vállal – amennyiben az őt tanító oktató felelőssége egyértelműen megállapítható. Ez alól kivételt képeznek az alábbi idősávok: a gyermek helyszínre érkezése, öltöztetése és az uszodából való távozása. Az uszoda házirendjének betartása mindenkinek kötelező.

OKTATÁS:

Az új jelentkezők részére egy ingyenes próba órát biztosítunk. Ezen az órán felmérjük a gyermek tudását, majd besoroljuk a számára legmegfelelőbb csoportba. Szintjeink: vízhez szoktató, kezdő, középhaladó, haladó, mélyvizes, mélyvizes-haladó. A tanfolyam során előfordulhat, a gyermek fejlődése miatti oktatóváltás.

Felszerelés:
– fürdőruha (lányoknak, a wc-zés megkönnyítése érdekében jobb a 2 részes fürdőruha)
– fürdőgatya
– úszósapka (anyag / gumis)
– papucs
– köpeny / törülköző
– úszó szemüveg (gyermek méretű, nem búvárszemüveg)

Óra menete:
5 perc gimnasztika az óra előtt, zuhanyzás, 45 perc oktatás, az óra végén 10 perc játék

TAGDÍJ-BEFIZETÉS:

Az úszótanfolyamok tagdíjának befizetése minden hónapban előfinanszírozási formában történik. Az oktatási díj megfizetése előre, minden hónap tizedikéig egy összegben történik, készpénzben vagy átutalással. Átutalás esetén kérjük, minden esetben várja meg az adott hónappal kapcsolatos hírlevelünket. A befizetésről kiállított számlát, a regisztrációkor megadott email címre küldjük el. Az ingyenes próba órán való részvétel anyagi kötelezettséggel nem jár.

Utalási adatok:
Nemes Dóra – ERSTE Bank 11600006-00000000-84404325
közlemény: hónap + gyermek neve

Áraink:

Havi 4 alkalom (heti 1 úszásóra): 8.500 Ft / fő

Havi 8 alkalom (heti 2 úszásóra): 15.500 Ft / fő

Testvérek részére a tagdíj összege kedvezményes:
Havi 4 alkalom (heti 1 úszásóra): 7.500 Ft / fő

Havi 8 alkalom (heti 2 úszásóra): 14.000 Ft / fő

HIÁNYZÁS-PÓTLÁS:

Előre jelzett (előző hónap utolsó hetéig) hiányzás esetén, az elmulasztott órák díját nem kell kifizetni. Betegség, vagy egyéb hiányzás esetén, az elmulasztott órák, előzetes egyeztetés után pótolhatók. Amennyiben ez a szülő/gyermek egyéb elfoglaltsága miatt nem megvalósítható, az úszóiskola ezért pénzügyi felelősséget nem vállal. Abban az esetben, ha a gyermeket elfelejtették felíratni a pótlásra, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy részt tud venni az órán, a csoportok túltöltésének megakadályozása érdekében. Az elmulasztott órák a hiányzástól számított 30 napon belül pótolhatók.
Amennyiben a gyermek tagdíja az aktuális hónap 10-ig nem került kifizetésre, úgy a gyermek az oktatásban nem vehet részt. Tagdíj, óradíj visszafizetésére, illetve jóváírására nincs lehetőség!

ÖLTÖZTETÉSKorona vírus miatt VÁLTOZÁS!

A Korona vírus miatt, szigorúbb szabályok bevezetésére volt szükség, hogy az úszásoktatás folytatódhasson szeptembertől, a megszokott módon és rendszerben.
Az úszásoktatás előtt 15 perccel kezdődik a gyülekező az uszoda aulájában. Innen kísérjük be a gyerekeket az öltözőbe, ide a szülők már nem jöhetnek be, a minél több gócpont kialakulásának elkerülése végett. A kisebbek (akiknek szükséges) segítséget kapnak az átöltözésben, majd az oktatók innen viszik be a gyermekeket az órára. Javasoljuk, hogy ha lehetőség van rá, a kicsikkel úgy érkezzenek az órára, hogy a gyermeken már a ruhája alatt van a fürdőruhája/fürdőnadrágja.
Az úszás óra végével a felöltözésben is kapnak segítséget, majd visszakísérjük a gyerekeket az aulába. A hajszárításban már a szülők tudnak segíteni, az erre kijelölt területen. Az uszodán belül, az aulában várakozhatnak a kísérők, itt található büfé és mosdó is. A vírus helyzet végéig, a galériát nem lehet használni. Az uszoda egész területén kötelező a maszkhasználat a felnőtteknek!

REGISZTRÁCIÓ -REGISZTRÁCIÓS DÍJ:

A regisztráció megerősítéséhez szükséges a jelentkezési lap kitöltése (online, vagy papíralapon), az általános tájékoztató elolvasása és aláírása, illetve a regisztrációs díj (4.000 Ft) megfizetése.
A regisztrációs díj a tanév végén, vagy a tanfolyam befejezésekor visszaigényelhető, vagy jóváírható az utolsó oktatási hónapból, illetve tovább vihető a következő tanévre.
Kiegyenlítetlen tartozás esetén, a regisztrációs díj kerül elszámolásra! Amennyiben gyermeke valamilyen okból kifolyólag előre tervezhetően hosszabb ideig (1 hónap) nem jár oktatásra, kérjük, jelezze az úszóiskola vezetője felé. Ellenkező esetben a regisztrációs díj később nem igényelhető vissza (a kieső havidíj ellentételezéseként használjuk fel).
Minden regisztrációs díj befizetése után nyugtát állítunk ki, amit lepecsételve hozzátűzünk az általános tájékoztatóhoz. Ezt kérjük, mindenképpen őrizzék meg.

ADATVÉDELEM:

A regisztráció során, az adatlapon megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk ki. A megadott adatok az úszóiskola és a szülő közötti kommunikáció és a számlázás érdekében szükségesek. Az oktatás pillanatairól alkalmanként fénykép- illetve videofelvételek készülnek, amelyeket az úszóiskola felhasználhat az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtak szerint.

Kérjük, hogy csak azok regisztráljanak az úszótanfolyamra, akik megismerték és elfogadták az általános és adatvédelmi tájékoztatót. A szülők a beiratkozáskor ezt aláírásukkal igazolják a regisztrációs lapon!  Az úszóiskolával kötött „szolgáltatás” mindaddig érvényben van, amíg a szülő nem tölti ki a szolgáltatás megszűntetéséről szóló nyomtatványt (részletek az adatvédelmi nyilatkozatban).