A szülő segíthet a gyermeknek az öltözés és hajszárításkor?

13

A Korona vírus miatt, szigorúbb szabályok bevezetésére volt szükség, hogy az úszásoktatás folytatódhasson szeptembertől, a megszokott módon és rendszerben.
Az úszásoktatás előtt 15 perccel kezdődik a gyülekező az uszoda aulájában. Innen kísérjük be a gyerekeket az öltözőbe, ide a szülők már nem jöhetnek be, a minél több gócpont kialakulásának elkerülése végett. A kisebbek (akiknek szükséges) segítséget kapnak az átöltözésben, majd az oktatók innen viszik be a gyermekeket az órára. Javasoljuk, hogy ha lehetőség van rá, a kicsikkel úgy érkezzenek az órára, hogy a gyermeken már a ruhája alatt van a fürdőruhája/fürdőnadrágja.
Az úszás óra végével a felöltözésben is kapnak segítséget, majd visszakísérjük a gyerekeket az aulába. A hajszárításban már a szülők tudnak segíteni, az erre kijelölt területen. Az uszodán belül, az aulában várakozhatnak a kísérők, itt található büfé és mosdó is.

Hiányzás esetén van lehetőség a pótlásra?

Előre jelzett (előző hónap utolsó hetéig) hiányzás esetén, az elmulasztott órák díját nem kell kifizetni. Betegség, vagy egyéb hiányzás esetén, az elmulasztott órák, előzetes egyeztetés